Νέα

Αγαπητοί γονείς, 


θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Η συμμετοχή όλων μας και η εκπροσώπησή μας στη σχολική ζωή των παιδιών μας είναι σημαντική. Σας ενημερώνουμε για τη σύνθεση του νέου εκλεγμένου Δ.Σ.:

Πρόεδρος : Ιωάννα Σταυροπουλου 

Αντιπρόεδρος: Χριστίνα Σταθουλοπούλου

Γραμματέας: Αθηνά Βογκα -Βουγιαδακη

Ταμίας: Λουκία Περρου

Υπ..Δημ.Σχεσεων: Μαργαρίτα Περιστερακη

Μέλη:Αγγελική Γρετού & Κωνσταντίνα Αθανασοπουλου

Αναπληρωματικό μέλος: Ελένη Χαλκιδου

Θα ξεκινήσουμε με όρεξη το έργο μας, ανανεωμένοι και με φρέσκιες ιδέες. Ο σύλλογος μπορεί να υλοποιήσει αρκετές δράσεις για τα παιδιά μας και φυσικά να συνδράμει, στο μέτρο του δυνατού, στην κάλυψη κάποιων αναγκών του σχολείου μας, σε συνεργασία πάντα με τους υπευθύνους του σχολείου μας. Η επικοινωνία που έχουμε με όλους εσάς τους γονείς είναι σημαντική, η ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και η κατανόηση στο έργο μας . Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει εκπροσώπηση για την Ένωση Γονέων ως ακολούθως:

Κουτρουκουνακη Μαρία

Κώτσου Ευγενία

Σταυροπουλου Ιωάννα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α΄ ΑΘΗΝΑΣ
4ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΑΦΝΗΣ
ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 153-155 ΔΑΦΝΗ 17235
Tηλέφωνο: 2109712855
Fax: 2109712821 Email: mail@4gym-dafnis.att.sch.gr

Σχολικό έτος: 2022-2023
Ημερομηνία: 03/10/2022

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, μετά από τρία χρόνια σχεδόν το Σχολείο θα πραγματοποιήσει τον πρώτο περίπατο με πούλμαν. Για να κυλήσουν όλα χωρίς απρόοπτα σας παρακαλούμε για τα ακόλουθα: 1. Να εφοδιάσετε τα παιδιά σας με μάσκα την οποία θα τους συστήσετε να φορούν ενόσω είναι μέσα στο όχημα. 2. Να εφοδιάσετε τα παιδιά σας με νερό, φαγητό και καπέλο προστασίας. 3. Να συστήσετε στα παιδιά σας να είναι προσεκτικά γενικά, να σέβονται τους γύρω τους και το περιβάλλον και να μην απομακρυνθούν από το χώρο που θα ορίσουν οι συνοδοί καθηγητές. Επισημαίνουμε τα εξής: α. Η χρήση κινητών τηλεφώνων επιτρέπεται μέσα στο όχημα καθώς και στον εξωτερικό χώρο. β. Τα παιδιά θα επιστρέψουν ανάμεσα στη 1.00 με 1.30 περίπου. γ. Τα παιδιά που θα παραμείνουν στο Σχολείο θα σχολάσουν την ίδια ώρα περίπου.


Βρούτσης Νικόλαος
ΠΕ03 Μαθηματικός

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά για τα παιδιά μας και υγεία για όλους!

Όπως θα ακούσατε και στην ενημέρωση που πραγματοποίησε η Δ/νση του Γυμνασίου μας, φέτος είναι χρονιά εκλογών προς ανάδειξη νέων Δ. Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Για το σκοπό αυτό, την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του σχολείου η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, μέλη του οποίου είναι όλοι οι Γονείς και Κηδεμόνες των οποίων τα παιδιά φοιτούν στο Γυμνάσιο. Σε περίπτωση μη ευρέσεως απαρτίας, η συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα προς συζήτηση στην Γ. Σ. θα είναι:

1) Διοικητικός και οικονομικός Απολογισμός του απερχόμενου Δ. Σ.

2) Απαλλαγή απερχόμενου Δ. Σ. από κάθε ευθύνη

3) Εκλογή εφορευτικής Επιτροπής με σκοπό την διενέργεια των εκλογών.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε, ότι η συμμετοχή όλων των Γονέων στις πιο πάνω διαδιακσίες είναι απαραίτητη τόσο για την εκπροσώπηση των παιδιών μας μέσα στο σχολείο όσο και για την εκπροσώπηση του σχολείου μας στον Δήμο. Είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχετε ενεργά μέσα από τα επίσημα όργανα που έχουμε στην διάθεσή μας (Σύλλογος Γονέων, Ένωση Γονέων) στην διαμόρφωση και λήψη αποφάσεων που αφορούν στην καθημερινότητα των παιδιών μας. Εκτός αυτού, η μη ύπαρξη Συλλόγου Γονέων συνεπάγεται αυτόματα την διακοπή εξωσχολικών δραστηριοτήτων που μέχρι τώρα πραγματοποιούνται κανονικά, με την πλήρη ευθύνη του Συλλόγου.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε.

Εκ του Συλλόγου. 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α΄ ΑΘΗΝΑΣ
4ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΑΦΝΗΣ
ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 153-155 ΔΑΦΝΗ 17235
Tηλέφωνο: 2109712855
Fax: 2109712821 Email: mail@4gym-dafnis.att.sch.gr

Σχολικό έτος: 2022-2023
Ημερομηνία: 25/09/2022

Σύμφωνα με το ΦΕΚ Β΄/4818/13-9-22, κατά το τρέχον σχολικό έτος θα πραγματοποιηθεί ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές/ριες που την χρειάζονται, στα εξής μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Αγγλικά. Τα μαθήματα της ενισχυτικής διδασκαλίας πραγματοποιούνται σε απογευματινές ώρες στους χώρους δημόσιου σχολείου της περιοχής, το οποίο θα ανακοινωθεί αργότερα. Όποιος/α γονέας/κηδεμόνας ενδιαφέρεται να εγγράψει το παιδί του θα πρέπει να συμπληρώσει και να αποστείλει στο email του 4ου Γυμνασίου Δάφνης: mail @ 4gym-dafnis.att.sch.gr (χωρίς κενά..) το σχετικό έντυπο που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του σχολείου: https://4gym-dafnis.att.sch.gr/ (Θέμα: Ενισχυτική διδασκαλία, Υπόδειγμα 1).


Βρούτσης Νικόλαος
ΠΕ03 Μαθηματικός

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη !!! Ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022, στις 10:00 π.μ. στον προαύλιο χώρο του Σχολείου μας. Μετά τον αγιασμό, οι μαθητές/τριες θα περάσουν στις τάξεις και θα τους διανεμηθούν, σε σακούλα, τα σχολικά βιβλία. Οι μαθητές/τριες θα αναχωρήσουν αμέσως μετά τη διανομή. Καλή αρχή και καλή πρόοδο σε όλους!!!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α΄ ΑΘΗΝΑΣ
4ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΑΦΝΗΣ
ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 153-155 ΔΑΦΝΗ 17235
Tηλέφωνο: 2109712855
Fax: 2109712821 Email: mail@4gym-dafnis.att.sch.gr

Καλησπέρα σας.Η προγραμματισμένη συνάντηση για αύριο 6/10/21 για τους Γονείς και Κηδεμόνες της Β και Γ τάξεως δεν θα πραγματοποιηθεί.Θα ειδοποιηθείτε εκ νέου με ηλεκτρονικό μήνυμα από το σχολείο και θα προχωρήσουμε επίσης σε σχετικές αναρτήσεις.

Με την επίδειξη της κάρτας του Συλλόγου, θα απολαμβάνετε εκπτώσεις και προνόμια σε συμβεμβλημένες επιχειρήσεις. Σ΄ύντομα θα ακολουθήσει και η σχετική σελίδα στον ιστότοπο του Συλλόγου με αναλυτικές πληροφορίες.

© 2020 Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Γυμνασίου Δάφνης
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε