Επιστολή για ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών του συλλόγου

2022-10-08

Αγαπητοί γονείς και Κηδεμόνες,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Μαθητών του 4ου Γυμνασίου Δάφνης όπου μεταξύ άλλων αποφασίστηκε οι Εκλογές που πρέπει να γίνουν φέτος να πραγματοποιηθούν ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου ( 5.30-8.30 μ. μ. )

Η προθεσμία για υποβολή υποψηφιοτήτων είναι μέχρι την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου στις 12.00 το βράδυ. Υποψηφιότητες για Διοικητικό Συμβούλιο, Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων και Ελεγκτική Επιτροπή μπορείτε να υποβάλετε με την συνημμένη υπεύθυνη δήλωση:

Στο mail syllogosgoneon4gymdafnis@gmail.com

Η συμμετοχή όλων των Γονέων στη διαδικασία των εκλογών είναι απαραίτητη τόσο για την εκπροσώπηση των παιδιών μας μέσα στο σχολείο όσο και για την εκπροσώπηση του σχολείου μας στον Δήμο. Είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχετε ενεργά μέσα από τα επίσημα όργανα που έχουμε στην διάθεσή μας (Σύλλογος Γονέων, Ένωση Γονέων) στην διαμόρφωση και λήψη αποφάσεων που αφορούν στην καθημερινότητα των παιδιών μας. Όλοι μαζί μπορούμε να ακουστούμε καλύτερα.

Περιμένουμε τις υποψηφιότητές σας μέχρι την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου.

Ευχαριστούμε πολύ.